Net til legepladser - legepladsudstyr

Strandby Net A/S laver net til alle former for legepladser, hvad enten det er natur legepladser eller standardiserede legeredskaber.
Vi er derfor meget bevidste om at alle vores net opfylder kravene i gældende normer og standarder.

Med legepladsudstyr fra strandby Net kan du som kunde, være 100 % sikker på at der altid bliver brugt de bedste materialer.
Med hensyn til nettet, producerer vi alt i 6-slået taifun (stålwire beklædt med polypropylene multi fibre) Klatrenet producerer vi også i almindeligt tovværk.

Taifunen lagerfører vi i følgende farver sort, grøn, rød, blå, gul samt navy flex (naturfarvet).
Knuder samt t-stykker fra Polyfix lagerføres i sort, rød, gul, grøn.
 
Alle vores net til legepladser bliver lavet efter kundernes ønsker, hvad angår størrelser, farver, udformninger, afslutninger dog tages der højde for at vi opfylder kravene i den europæiske sikkerhedsstandard EN 1176 om legepladser.

Vi ved at, ved naturlegepladser hvor der anvendes rubine stolper, kan det være svært at sætte stolperne så der kan monteres et taifun net på standard mål. Ud over at lave en stor del af vores legepladsudstyr efter opgave, skræddersyet direkte til kunden, kan vi også tilbyde et indbydende sortiment med standard net, samt diverse tilbehør. Se vores katalog i pdf her: net til legepladser

Vil du se og vide mere om:

 

Ultimate Web